Suca el Priorat amb oli i vi

Posted By on mar 10, 2015


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Es tracta de gaudir de 3 dies, amb dues nits d’allotjament incloses. Us proposem arribar per la tarda del primer dia per fer una visita al celler i finca Mas Sinén de Poboleda. La finca es troba a les afores del mateix poble i seguint les indicacions de com arribar-hi al peu de pàgina, no tindreu cap problema. Seguint les explicacions d’en Salvador Burgos, propietari i viticultor de tota la vida, aprendreu tot el que us cal saber sobre la cultura de la vinya i el vi. Aquesta visita us permetrà poder parlar amb propietat sobre el fascinant món de la beguda dels Déus, amb els vostres amics i coneguts.

Com per gaudir de la visita a Mas Sinén, no podreu atendre amb cura els vostres fills i filles, aquests romandran a càrrec d’una monitora que els portarà a jugar al riu, a fer manualitats, coneixeran les cabretes i aprendran com es treballa l’hort. Us retrobareu pares i fills en acabar les activitats a l’hostal-restaurant Populetus on tindreu reservada la mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar).

Després d’esmorzar, la següent visita és a Cabacés, a 20 km aprox., on coneixereu el molí d’oli Miró Cubells (Paisatges d’Oli del Priorat ) i tastareu les seves varietats d’oli. Us esperaran per dinar novament al Populetus, i per la tarda visitareu els cellers Genium o Tane. Els vostres fills tornaran a estar a càrrec de la monitora per que pugueu gaudir tots plegats, cadascú fent allò que li ve de gust.

En acabar les activitats, pares i fills us trobareu per anar a la fonda Toldrà d’Ulldemolins, on tindreu reservada la mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar). Després d’esmorzar us proposem una excursió en família, amb nens i nenes a partir de 6 anys, des de l’ermita de Sant Joan del Codolar en direcció al Montsant. Al vostre ritme podeu pujar seguint l’itinerari M5 que distribueix El Parc Natural del Montsant, i que us serà enviat quan reserveu aquest paquet. La dificultat és mitjana i la duració prevista és de 3 hores.

Si porteu nens de menys de 6 anys, us agradarà visitar les ermites de Ulldemolins i tan a l’ermita de Santa Magdalena, com a la de Sant Antoni s’hi accedeix en cotxe. Les ermites també es poden recórrer fàcilment a peu d’una a l’altra, i la bellesa de l’entorn us sorprendrà gratament. Per acabar la vostra estada, us esperarà la taula reservada de nou a la fonda Toldrà d’Ulldemolins on acabarà la vostra estada a la nostra comarca.


 

Pas a pas

 

  • 1er dia/ Arribada divendres per la tarda a Poboleda, per fer una visita al celler i finca Mas Sinén de Poboleda. Els nens tenen monitora
  • Sopar, allotjament i esmorzar als apartaments Populetus de Poboleda. Alternativament: Cal Carles, Camping Poboleda i Cal Borràs.
  • 2n dia/ Dissabte al matí visita al molí d’oli Miró Cubells de Cabacés
  • Dinar a l’hostal-restaurant Populetus
  • Per la tarda visita dels cellers Genium o Tane de Poboleda. Els nens tenen monitora
  • Sopar, allotjament i esmorzar a la fonda Toldrà d’Ulldemolins
  • 3r dia/ Excursió al Montsant des de l’ermita de Sant Joan del Codolar, o visita a les ermites d’Ulldemolins i dinar fonda Toldrà d’Ulldemolins

Preu (exemple amb 2 menors a partir de 6 anys, tot inclòs) a partir de 511,2€

Reservar


Com arribar-hi

Venint des de Barcelona, direcció a Tarragona, hem d’agafar la T-11/Reus/Aeroport que ens portarà fins la N-420 en direcció a Falset/Alcañiz.

Trobarem una indicació a la dreta, que ens durà fins la C-242 (Les Borges del Camp primer i Alforja/Cornudella de Montsant després).

Un cop haurem pujat i baixat la muntanya (coll d’Alforja), trobarem les indicacions en un creuament que hi ha passat el pont, on haurem de girar cap a l’esquerra en direcció Poboleda (6 km).
Per anar a Cabacés, sortirem de Poboleda pujant fins la carretera i anirem en direcció a l’esquerra cap a Escaladei. Seguint el camí, deixarem a l’esquerra el poble la Vilella Alta. Abans d’arribar a la Vilella baixa (a 12 km de Poboleda), trobarem una senyal cap a la dreta que indica Cabacés.
Per anar a Ulldemolins, sortirem de Poboleda pujant fins la carretera i anirem en direcció a la dreta cap a Reus/Cornudella de Montsant. Arribat al primer creuament, veurem la senyal fins a Cornudella cap a l’esquerra. Després de Cornudella i Albarca, trobarem Ulldemolins.
Per tornar a Barcelona, per exemple, la millor opció és tornar anar direcció cap a Reus passant per Alforja i Les Borges del Camp.

La distància entre Barcelona i Poboleda és de 140 Km, que es fan en un temps estimat de 1 hora i 50 minuts.