“Repetirem segur!”

Posted By on mai 18, 2015


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Priorat en família va tenir els seus primers clients el pont de l’1 de maig. Va ser un grup format per cinc famílies entre les que hi havia 10 adults i vuit nens i nenes, d’entre 1 i 4 anys.

Vam gaudir molt organitzant la seva estança en una casa rural on hi cabessin tots. El restaurant Populetus (de Poboleda) es va encarregar de preparar tots els àpats seleccionats prèviament pels clients, i els vam preparar diverses activitats per descobrir el Priorat. Van visitar la Cartoixa d’Escaladei i Escaladei, el poble de Siurana i la finca i celler Mas Sinén de Poboleda. Les criatures van jugar al riu i es van divertir al parc infantil, mentre els seus pares i mares van poder descansar, i relaxar-se en família i amics, sense haver de preocupar-se de res.

Per poder fer la visita a la finca i celler, que té una durada d’unes tres hores, la mainada es va quedar a càrrec de la nostra monitora infantil, i així els adults van poder atendre la visita amb tota la calma que es mereixen.

Ens complau compartir amb vosaltres el seu comentari i un parell de fotografies.

“Hemos disfrutado muchísimo nuestra estancia estos 3 días. Todo muy bien organizado, los peques lo han pasado en grande, el entorno es simplemente increible, la comida buenísima, y el trato por parte de Nuria y todo el mundo exquisito. Repetimos seguro!!”