Qui som


Prioratenfamilia és una empresa que ofereix paquets turístics programats a la comarca del Priorat, donant una atenció especial a les famílies amb nens petits. Treballem per procurar l’equilibri entre la diversió dels petits de la casa, amb la tranquil·litat i la pau de la que volen gaudir els seus pares i familiars. T’oferim diverses opcions d’ estances i activitats programades pel Priorat, per que puguis gaudir descobrint la comarca aprofitant al màxim el teu temps en un viatge organitzat. Treballem per tu, per que tu no t’hagis de preocupar de res.

Hem organitzat per al públic familiar, paquets turístics que inclouen el servei d’una monitora que tindrà cura dels nens i nenes, de 6 mesos fins a 10 anys, i els organitzarà activitats, manualitats i excursions per que s’ho passin d’allò més bé. Mentre els nens i nenes es diverteixen, els pares, mares i familiars adults podran gaudir, simultàniament,  d’una visita a un celler, excursions pel Priorat, àpats amb amics, o qualsevol altra cosa que els vingui de gust.

També ens adrecem a tot el públic que vol practicar l’ Enoturisme, el cicloturisme, el senderisme i totes aquelles persones que desitgin gaudir amb els cinc sentits del plaer d’envoltar-se de l’escenari únic que ofereixen els pobles i paisatges del Priorat.

Els infants necessiten divertir-se i entretenir-se, mentre els seus pares i mares necessiten divertir-se i relaxar-se.