Priorat en grup

Posted By on mar 10, 2015


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Es tracta de gaudir de 3 dies en grup d’amics o familiars, amb dues nits d’allotjament incloses. Us proposem iniciar l’estada arribar per la tarda del primer dia per fer una visita al molí d’oli Miró Cubells (Paisatges d’Oli del Priorat ) i tastar les seves varietats d’oli. Us esperaran per dinar a l’hostal restaurant Populetus de Poboleda, on gaudireu d’un bon àpat prioratí, i cuina de mercat.

Per la tarda visitareu els cellers Genium d’en Josep Ricard Abella o Tane, d’en Marc Borràs i tindreu reservada la mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) als apartaments Populetus. Al matí del segon dia us proposem una visita guiada a Siurana, un indret idíl·lic i espectacular, sobre el pantà de Siurana, on podreu conèixer la llegenda del salt de la reina mora al buit, fugint dels cristians, i molt més… Tindreu la taula parada al restaurant Siurana per gaudir d’un bon àpat, abans de visitar el celler i la finca Mas Sinén de Poboleda i tastar els seus vins.

Després d’un dia d’ activitat, necessiteu carregar piles. Per això tornareu a Poboleda per sopar, dormir i esmorzar als apartaments Populetus. Després d’esmorzar us proposem una excursió des de l’ermita de Sant Joan del Codolar de Cornudella, per pujar cap al Montsant. Al vostre ritme podeu pujar seguint l’itinerari M5 que distribueix El Parc Natural del Montsant, i que us serà enviat quan reserveu aquest paquet. La dificultat és mitjana i la duració prevista és de 3 hores.

Per acabar la vostra estada, us esperarà la taula reservada al restaurant El Toll de Cornudella de Montsant.

Pas a pas

 

  • 1er dia/ Inici de la vostra escapada al priorat, a Cabacés, per visitar el molí d’oli Miró Cubells
  • Dinar a l’hostal restaurant Populetus de Poboleda
  • Per la tarda visitareu els cellers Genium d’en Josep Ricard Abella o Tane, d’en Marc Borràs
  • Sopar, allotjament i esmorzar als apartaments Populetus de Poboleda.
  • Alternativament: Cal Carles, Camping Poboleda i Cal Borràs
  • 2n dia/ Dissabte al matí visita guiada a Siurana
  • Dinar al restaurant Siurana
  • Per la tarda visita del celler i finca Mas Sinén de Poboleda
  • Sopar, allotjament i esmorzar als apartaments Populetus de Poboleda.
  • 3r dia/ Excursió al Montsant i dinar al restaurant El Toll de Cornudella de Montsant

Preu (exemple per a grup de 8 adults, tot inclòs) a partir de 180€ per persona

Reservar


 

Com arribar-hi

Venint des de Barcelona, direcció a Tarragona, hem d’agafar la T-11/Reus/Aeroport que ens portarà fins la N-420 en direcció a Falset/Alcañiz.

Un cop passat Falset, trobareu la senyal que us indica el camí fins a Gratallops. Després trobareu La Vilella Baixa i a continuació, Cabacés.
Per anar de Cabacés a Poboleda, us heu de dirigir a la Vilella Baixa, després a Escaladei i finalment arribareu a Poboleda.
Per anar a Siurana, sortirem de Poboleda pujant fins la carretera i anirem en direcció a la dreta cap a Reus/Cornudella de Montsant. Arribat al primer creuament, veurem la senyal fins a Cornudella de M. cap a l’esquerra. Després de Cornudella de M., trobarem la senyal que ens indica el poble de Siurana.
Per tornar a Barcelona, per exemple, la millor opció és tornar anar direcció cap a Reus passant per Alforja i Les Borges del Camp.

La distància entre Barcelona i Poboleda és de 140 Km, que es fan en un temps estimat de 1 hora i 50 minuts.