Escapada al Priorat del Hotel Mediterranean Village **** de Salou

Posted By on nov 17, 2017


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Quina millor manera de celebrar el final de la temporada d’una empresa, que venir al Priorat al priorat a descubrir aquesta meravellosa terra, i gaudir dels seus fruits. L’Hotel Mediterranean Village**** de Salou, amb la seva directora, la Sra. Rosa Maria Figueras al cap devant, van venir fa uns dies a conèixer la comarca i van quedar encantats amb l’experiència.

Caminar pel Priorat-Priorat en FamíliaVan arribar en una autocar privat fins la carretera i la Conxita Porta els va acompanyar d’excursió fins al celler que ella i el seu marit (en Salvador Burgos) tenen a les afores de Poboleda, el celler Mas Sinén. Després d’aprendre la cultura de la vinya i el vi de la ma d’en salvador, van fer un tast de tres vins.

Priorat clients contents-Priorat en FamíliaAcabada la visita van anar a dinar a Cornudella de Montsant (restaurant La Serra). A continuació es van dirigir fins a La Cartoixa d’Escaladei i van fer la visita guiada. Per acabar, la Neus Cubells, del molí d’olis Miró Cubells de cabacés, els va oferir un tast d’olis per llepar-se els dits. Van tornar cap a a casa feliços i molt contents d’aquesta experiència.