El Priorat enamora

Posted By on mar 10, 2015


facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailfacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Es tracta de gaudir d’un cap de setmana en parella, amb una nit d’allotjament inclòs. La vostra escapada romàntica comença al mateix cor del Priorat, amb una visita a la Cartoixa d’Escaladei.

Després de la visita us recomanem passejar per la plaça del poble on veureu els cellers existents i trobareu racons molt bonics on seure a descansar i contemplar l’entorn. També trobareu uns agrobotiga amb exposició i venda de productes artesans.

Arribada l’hora de dinar, tindreu la taula reservada al prestigiós restaurant de cuina d’autor Els Brots, d’en Pieter Truyts a Poboleda. Després de gaudir d’aquesta interessant experiència gastronòmica, visitareu el celler d’en Genium, de la ma d’en Josep Ricard Abella, qui us oferirà un tast de vins.

Un cop acabada la visita al celler, el vostre següent destí és l’hotel Siuranella, de Siurana. Es tracta d’un hotel fantàstic en un indret idíl·lic i espectacular, sobre el pantà de Siurana. Us allotjareu a l’hotel, on teniu inclòs el sopar i l’esmorzar, i al matí fareu una visita guiada per conèixer la llegenda del salt de la reina mora al buit, fugint dels cristians i molt més…

Suggeriments

 

En acabar la visita guiada, us recomanem fer una part del camí que va des de Siurana fins l’embassament. Es tracta d’un camí encisador de ferradura, que permet observar les magnífiques vistes a la vall del riu Siurana. Opcionalment, podeu dinar al restaurant Siurana i fer una passejada en kayak pel pantà de Siurana.


Pas a pas

 

  • Matí de dissabte: Visita a La cartoixa d’Escaladei. Dinar al restaurant Els Brots de Poboleda
  • Per la tarda visita al celler Genium.
  • Sopar, allotjament i esmorzar a l’hotel Siuranella de Siurana.
  • Matí de diumenge: Visita guiada a Siurana i excursió pel camí que va des del poble fins l’embassament.

Preu (tot inclòs) a partir de: 410€

Reservar


Activitats opcionals

 

  • Dinar al restaurant Siurana (Siurana)
  • Per la tarda: passeig en kayak pel pantà de Siurana

 

Com arribar-hi

Venint des de Barcelona, direcció a Tarragona, hem d’agafar la T-11/Reus/Aeroport que ens portarà fins la N-420 en direcció a Falset/Alcañiz.

Trobarem una indicació a la dreta, que ens durà fins la C-242 (Les Borges del Camp primer i Alforja/Cornudella de Montsant després).

Un cop haurem pujat i baixat la muntanya (coll d’Alforja), trobarem les indicacions en un creuament que hi ha passat el pont, on haurem de girar cap a l’esquerra en direcció Poboleda i Escaladei (a 6 km).
Per tornar a Barcelona, per exemple, la millor opció és tornar anar direcció cap a Reus passant per Alforja i Les Borges del Camp.

La distància entre Barcelona i Poboleda és de 140 Km, que es fan en un temps estimat de 1 hora i 50 minuts.

 

Pàgines d’interès

Siurana (3 idiomes):

Canoa kayak: